آموزش طرز تهیه سس سالسا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۷دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
فلفل قرمز تند 2 عدد
گوجه فرنگی 500 گرم
پیاز سفید 1 عدد
سیر خرد شده 1 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
پونه خشک 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 2 عدد
طرز تهیه
1-برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه های فلفل دلمه ای را خارج نموده، آن ها را خوب ریز کنید.
2-فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
3-فلفل دلمه ای را نیز اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید.
4-سس سالسا را در یخچال قرار داده و هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه