آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه سس براق

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس براق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
آب 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
شیر عسل غلیظ 100 گرم
گلوکز مایع 100 گرم
شکلات سفید 200 گرم
رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نصف لیوان آب احتیاج است که دو قاشق غذا خوری از آن آب را در یک قاشق غذا پودر ژلاتین حل نموده و کنار میگذاریم

2-بقیه آب را در یک شیر جوش ریخته و یک لیوان شکر به اندازه ۲۰۰گرم در آن حل میکنیم

3-وقتی که شکر کامل حل شد ۱۰۰گرم گلوکز مایع به آن میافزاییم تا موقعی که کامل گلوکز مایع حل بشه

4-و بعد ژلاتینی که از قبل با دو قاشق آب حل کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم تا کامل ژلاتین حل بشه و مواد کف کنه

5-و بعد زیر شعله گاز را خاموش میکنیم و ۱۰۰گرم شیر عسل غلیظ رابه مواد اضافه میکنیم و ۲۰۰گرم شکلات سفید تند تند بهم میزنیم تا شکلات کامل آب بشه

6-و بعد با رنگ های خوراکی که بهتر است از رنگ های خوراکی ژله ای استفاده کنید به مواد رنگ مورد نظر را میدهیم.

7-برای ریختن روی کیک باید کیک را با خامه فرم گرفته یا باترکریم آستر کشی کنیم و بعد روی توری قرار داده و سس را روی کیک میریزیم باید به صورتی این کار را انجام دهیم که با یک بار ریختن کامل کیک را بپوشاند.
طرز تهیه سس براق

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی