آموزش طرز تهیه سس براق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
آب 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
شیر عسل غلیظ 100 گرم
گلوکز مایع 100 گرم
شکلات سفید 200 گرم
رنگ خوراکی به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نصف لیوان آب احتیاج است که دو قاشق غذا خوری از آن آب را در یک قاشق غذا پودر ژلاتین حل نموده و کنار میگذاریم
2-بقیه آب را در یک شیر جوش ریخته و یک لیوان شکر به اندازه ۲۰۰گرم در آن حل میکنیم
3-وقتی که شکر کامل حل شد ۱۰۰گرم گلوکز مایع به آن میافزاییم تا موقعی که کامل گلوکز مایع حل بشه
4-و بعد ژلاتینی که از قبل با دو قاشق آب حل کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم تا کامل ژلاتین حل بشه و مواد کف کنه
5-و بعد زیر شعله گاز را خاموش میکنیم و ۱۰۰گرم شیر عسل غلیظ رابه مواد اضافه میکنیم و ۲۰۰گرم شکلات سفید تند تند بهم میزنیم تا شکلات کامل آب بشه
6-و بعد با رنگ های خوراکی که بهتر است از رنگ های خوراکی ژله ای استفاده کنید به مواد رنگ مورد نظر را میدهیم.
7-برای ریختن روی کیک باید کیک را با خامه فرم گرفته یا باترکریم آستر کشی کنیم و بعد روی توری قرار داده و سس را روی کیک میریزیم باید به صورتی این کار را انجام دهیم که با یک بار ریختن کامل کیک را بپوشاند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه