آموزش طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
کره 1/4 فنجان
خامه (غلیظ و پرچرب) 1 فنجان
سیر (رنده شده) 1 حبه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (تازه و رنده شده) 1.5 فنجان
جعفری (ساطوری شده) 1/4 پیمانه
فلفل سیاه (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید كمی داغ شود.سپس كره را در آن ذوب كنید.
2-خامه را به كره آب شده اضافه كنید و منتظر بمانید تا مواد شما بجوشد.(مرتب مخلوط را هم بزنید تا نسوزد و حرارت را بسیار ملایم كنید.)بعد از جوش آمدن ۵دقیقه مواد را خوب مخلوط كنید.
3-بعد سیر رنده شده را اضافه كرده و پنیر رنده شده را هم بیفزایید و خیلی سریع هم بزنید( حواستان هم به شعله ملایم باشد) بعد از مخلوط شدن مواد و حل شدن پنیر ،سس را از روی حرارت بردارید و جعفری تازه و ساطوری شده و در صورت تمایل فلفل و نمك را به آن بیفزایید.
سایر نکات
1)این سس بهترین گزینه برای مصرف به همراه پاستا،ماكارونی و فوتوچینی است.
2)برخی از دستورهای غذایی این سس را با تخم مرغ تهیه میكنند.
3)در تمام مدت حواستان به شعله باشد چون اگر شعله زیاد شود سس ته میگیرد.
4)خامه شما باید غلیظ غلیظ باشد بهتر است خامه صبحانه مصرف نكنید و اگر مصرف میكنید از نوع بسیار پرچرب بالای 40درصد باشد.
5)به جای سیر میتوانید از پودر سیر هم استفاده كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه