آموزش طرز تهیه سر هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای قسمت هلویی:
3 لیوان آب هلو(آبمیوه هلو)
2 قاشق سوپ خوری نشاسته
3 قاشق سوپ خوری آرد
–
برای پودینگ:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق سوپ خوری آرد
2 قاشق سوپ خوری نشاسته
طرز تهیه
همه مواد قسمت هلویی رو بپزین تا غلیظ شه و قالبتون رو خیس کنین و داخلش بریزین و صاف کنین و نیم ساعت بزارین یخچال. همه مواد پودینگ رو با همزدن بپزین و روی سس بریزین و سطحشو صاف کنین. در یخچال 3-4 ساعت بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه