آموزش طرز تهیه سبزی پلو با ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 3 نفر
2 پیمانه برنج
1/4 پیمانه شوید خرد شده
1/4 پیمانه پیازچه یا تره فرنگی خرد شده
1/4 پیمانه جعفری خرد شده
1/4 پیمانه جعفری فرنگی خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
3 فیله ماهی تیلاپیا یا قزل آلا یا…
1/2 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری ادویه ماهی
1/2 قاشق چایخوری پودر زعفران که در 4 قاشق غذاخوری آب گرم حل و دم کردین
3 قاشق غذاخوری آب لیمو
چند حبه سیر و پودر سیر(اختیاری)
طرز تهیه
برنج را بشورید چند بار زیر آب سرد و سپس داخل ظرفی بریزید و رویش آب بریزید و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین و چند ساعت بزارین بمونه.یک قابلمه بزرگ، 5 پیمانه آب بریزین و بجوشونین روی حرارت متوسط به بالا، برنج را داخل آبکش بریزین و خشک کنین و داخل آب جوش بریزین، 1 قاشق غذاخوری نمک هم اضافه کنین، دوباره صبر کنید تا بجوشه بعد 5-7 دقیقه بپزید و سپس چک کنید که برنجها پختن یا نه.باید داخل برنجها سفت و بیرونشون نرم باشه و اینکه شروع میکنن به سطح آب اومدن.سپس داخل آبکش بریزین تا آبشون بره و زیر آب سرد یکوچولو بشورین.
سبزیجات خرد شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین با دقت، تا برنجها نشکنن.ویا میتونین یک لایه برنج و یک لایه سبزیجات بریزین داخل قابلمه و اینجوری پیش برین تا مواد تموم شه.اما قبل ازون، 3 قاشق غذاخوری روغن مایع داخل قابلمه بریزین و روی شعله متوسط به پایین قرار بدین و خواستین تهش، اسلایس های سیب زمینی بزارین و مخلوط برنج و سبزیجات و یا لایه های برنج و سبزیجات رو روی سیب زمینی ها بریزین با دقت.طوریکه عین هرم شه و سطحش صاف نباشه.بعد با ته قاشق، داخل برنج، 3 تا جا باز کنین تا بخار بتونه دربیاد و روی برنج کره و همچنین خواستین یک لایه کیسه فریزر تمیز قرار بدین و در قابلمه رو با دمکن بپوشونین و روی قابلمه بزارین. روی حرارت کم، حدود 40-45 دم کنین.
آرد، زردچوبه، ادویه ماهی، فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری نمک رو مخلوط کنین، میتونین پودر سیر هم بزنین، هر فیله رو داخل این مخلوط بغلطونین به خوبی و بزارین کنار.درون یک تابه، 3-4 قاشق غذاخوری روغن مایع ویا کره بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین و هر دو طرف ماهی هارو سرخ کنین.میتونین چند حبه سیر هم پیششون بزارین.زعفران دم کرده و آب لیمو رو مخلوط کنین و اضافه کنین.حرارت رو کم کنین و در تابه رو بزارین و چند دقیقه بپزین تا مخلوط آب لیمو و زعفران رو جذب کنن.حین سرو کردن، مقداری هم زعفران به برنج اضافه کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه