آموزش طرز تهیه ساندویچ کوبایی ژامبون مارشن و پنیر سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ساندویچ کوبایی ژامبون مارشن و پنیر سولیکو در دسته فینگر فودها جای میگیرد و یکی از غذاهای مناسب برای تولدها و جشنهای شماست به خصوص اگر مهمانان شما کودکان باشند از این غذا استقبال ویژهای خواهد کرد.
این ساندویچ را میتوانید به سرعت تهیه کنید. علاوه بر اینکه این غذا وقت چندانی از شما نمیگیرد زحمت زیادی هم نخواهد داشت. این ساندویچ را در بسیاری از کشورها با ژامبونهای متنوع و انواع دیگری از گوشتها این سرو میکنند. این غذا را به کسانی که از طرفداران پر و پا قرص ساندویچ هستند توصیه میکنیم. امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم
۳ بسته ژامبون گوشت مارشن سولیکو
۳ بسته پنیر گودا ورقهای
۳ بسته پنیر ادام ورقهای
۳ بسته پنیر موزارلا
۵ عدد نان باگت
۱ قالب کره
خیارشور به میزان لازم
سس خردل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تمام نقاط فر هم دما شوند.
نانهای باگت را از طول و عرض برش بزنید و آنها را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس نیمی از برشهای نان را روی سینی فر قرار دهید و روی سطح آنها مقداری سس خردل بمالید.
سپس به ترتیب ورقههای ژامبون گوشت مارشن سولیکو، ورقههای پنیر گودا و پنیر ادام، مقداری خیارشور و پنیر موزارلا را روی نان به ترتیب روی هم بچینید.
در انتها نیم دیگر برشهای نان را روی سطح لایهها قرار دهید و روی آنها را با کره چرب کنید. یک سینی فر روی نانها قرار دهید تا فشرده شوند و سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه ساندویچ کوبایی ژامبون و پنیر سولیکوی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه