آموزش طرز تهیه سالاد کدو ماستی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 عدد کدوی بزرگ
3 ساقه پیازچه
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
نصف استکان روغن زیتون (60 میلی)
از 1 استکان 1 بند انگشت کمتر برنج (100 میلی)
2.5 استکان آب داغ (استکان 120 میلی)
یک چهارم بسته جعفری (حدود 9_8 ساقه)
1 مشت شوید
2 عدد هویج درشت
نمک ، فلفل سیاه
برای سس:
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2.5 لیوان ماست چکیده
2 حبه سیر
نمک
برای روی سالاد:
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه
با قسمت درشت رنده هویج و کدو(کدو با پوست) را داخل ظرف های جدا رنده کنید. فلفل کاپیا و پیازچه را ریز خرد کنید.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید فلفل و پیازچه را اضافه کنید و با حرارت متوسط 7_6 دقیقه تفت بدید. هویج و کدوی رنده شده را به پیازچه اضافه کنید و 7_6 دقیقه به تفت دادن ادامه بدید. برنج شسته شده ، آب داغ ، نمک و فلفل سیاه را داخل ماهیتابه بریزید و با در بسته و حرارت متوسط تا وقتیکه برنج بپزد و کمی آب بماند گاهی هم زده بپزید. وقتی آب داخل ماهیتابه کم شد جعفری و شوید ریز خرد شده را اضافه کنید و تا وقتیکه که آب داخل ماهیتابه کاملا کشیده شود بپزید. سبزیجات پخته شده را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. ماست ، مایونز ، نمک و سیر له شده را داخل ظرف بزرگی بریزید و هم بزنید. سبزیجات را که خوب ولرم شده به سس ماستی اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. پودر فلفل قرمز را در کره آب شده تفت بدید و روی سالاد بریزید و تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه