آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد پاستای لیوانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد پاستای لیوانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پاستای پاپیونی/ یك بسته
لوبیا سفید/ دو پیمانه
برگ نعناع تازه/ یك و نیم فنجان
فلفل دلمه‌ای زرد/ دو عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز/ دو عدد
پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
پودر شوید/ یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه/ یك فنجان
نمك/ به میزان دلخواه

طرز تهیه

پاستاها‌ را به شكلی كه همیشه می‌پزید، بپزید.
لوبیاها را بشویید.
سپس قابلمه‌ای آب كنید و بعد از اینكه جوشید، به آن كمی نمك اضافه كرده و بعد لوبیاها را بریزید.
نعناع را پاك و سپس خیس كنید و بعد از مدت كوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
بعد از اینكه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط كنید.
برگ‌های نعناع تازه را به آن اضافه كنید.
سپس ادویه‌ها شامل پودر شوید خشك و آویشن را اضافه كنید.
هم بزنید تا ادویه‌ها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنك شود.
در این فاصله، فلفل‌ها را بشویید.
سپس هر دو رنگ فلفل‌ را به شكل مربعی ریزخرد كنید.
ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفل‌های خرد شده را اضافه كنید.
آب‌لیموترش تازه را بگیرید.
آن را با روغن زیتون و نمك مخلوط كنید. سپس چاشنی را هم اضافه كنید.
سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شكل متناسب با هم مخلوط شوند.
دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا كاملا خنك شود.
سپس لیوان یا شیشه ترشی‌های كوچك خالی را كه از قبل جمع‌آوری كرده‌اید، از سالاد پر كنید.
دور آن را به شكل دلخواه تزئین كنید.
طرز تهیه سالاد پاستای لیوانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی