آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و انگور با سس آووکادوی کرمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سینه مرغ پخته و مکعبی خرد شدهد 2 عدد
کرفس (ساقه) 2 عدد
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
انگور یاقوتی 1 خوشه
سیب بزرگ 1/2 عدد
پسته خرد شده 1/3 پیمانه
آویشن خشک
1/2 قاشق چای خوری
سس
آووکادو 1 عدد
سس مایونز 2 قاشق سوپ خوری
ماست چکیده 1/2 پیمانه
آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا کرفسها را بشویید، سپس آنها را بهصورت نگینی خرد کنید. حبههای انگور را از خوشه جدا کرده، آنها را هم خوب بشویید، سپس در یککاسه بریزید. نصف یک سیب بزرگ را پوست گرفته و آن را بهصورت نگینی خرد کنید. آن را هم در یککاسه بریزید.
2-در یککاسه بزرگ مرغ، کرفس، دانههای انگور، سیب، پسته و پيازچه خرد شده را بریزید. آویشن خشک را هم روی مواد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس کاسه را در یخچال قرار دهید.
3-برای تهیه سس سالاد، ابتدا آووکادو را از وسط نصف کنید. با کمک قاشق گوشت آن را درآورده و داخل مخلوط کن بریزید. حالا سس مایونز، ماست، آبلیمو،روغن زيتون، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.
4-ظرف سالاد را از یخچال درآورید. نیمی از سس را روی مواد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. بقیه سس را موقع سرو کردن کنار سالاد قرار دهید. این سالاد را با نان تست هم میتوانید سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه