آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
سیب زمینی 3 عدد
نخود فرنگی 1 لیوان
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
هویج 2 عدد
ماست خامه ای 1 لیوان
سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
خیار 3 عدد
شوید به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت مربعی درشت خرد كنید و بعد آنها را با مقدار كمی آب،نمك و كره بپزید .طوری كه آب اضافی در ظرف باقی نماند.
2-هویج را رنده درشت بزنید و نخودفرنگی را به همراه مقداری آب،نمك و روغن خوب بپزید.هویج و نخودفرنگی را به سیب زمینی اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مواد پخش شوند.
3-ماست را خوب بزنید و به همراه سس مایونز ، روغن زیتون، آبلیمو ، سس گوجه فرنگی ، مقداری شوید و نمک مخلوط كنید تا به شكل یكنواخت و سس مانند تبدیل شوند.سس را به همراه مقداری فلفل قرمز به مواد اضافه كرده و آنها را داخل یخچال قرار دهید و نیم ساعت صبر كنید.
4-خیار را از درازا به صورت نوارهای بسیار باریک برش بزنید ، خیارها را داخل قالب یا ظرف که چرب کرده اید قرار دهید ، سالاد را روی خیارها بریزید و با فشار قاشق خوب پرس کنید ، ظرف سالاد را به مدت ۲تا۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. با دقت ظرف را داخل دیس برگردانید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه