آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالادی سرشار از فیبر و پروتئین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گاهیاوقات تهیه سالادی خوشمزه و سرشار از مواد مغذی میتواند از هر نوع غذای دیگر بهتر باشد. حتی قرار دادن سالاد در کنار غذای اصلی، میز غذا را زیباتر و درعینحال اشتهایتان را دو برابر میکند. انواع متفاوتی سالاد در دنیا وجود دارد که مردم هر کشور روشهای خاصی برای درست کردن آن به کار میگیرند. سالاد مرغ به سبک اندونزی (سالاد اندونزی) که از کشور آسیای جنوبی شرقی یعنی اندونزی الهام گرفته شده است، بهدلیل داشتن مرغ منبع غنی از پروتئین و بهخاطر داشتن سبزیجات فراوان سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. در این مقاله طرز تهیه سالاد مرغ به سبک اندونزی (سالاد اندونزی) را آموزش میدهیم.
مهمترین قسمت این سالاد، سینههای آبپز مرغ هستند. این بخش از گوشت مرغ، کمچرب است که میتواند مادهی اصلی غذاهای بسیاری باشد. برگهای نعناع، گشنیز و جوانههای لوبیا یا گل آفتابگردان طعم خوبی به این سالاد میدهند. این سالاد تند و تازه میتواند بهعنوان یک وعدهی غذایی عالی تابستانی تهیه و صرف شود.
تهیهی سالاد برای ۴ تا ۶ نفر
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
۱ عدد سینهی کامل مرغ یا ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان (آبپزشده)؛
نمک بهاندازهی لازم؛
کمی فلفل کاملا پودرشده (اختیاری)؛
۱ بوته پیازچه (قسمتهای سفید و سبز آن را جدا و بسیار نازک خرد کنید)؛
یکچهارم برگ خردشده نعناع؛
یکچهارم فنجان گشنیز خردشده؛
۱ عدد فلفل دلمه ای (بهصورت طولی و نازک برش داده شود)؛
۱ عدد فلفل سرانو (کاملا خردشده و در صورت دلخواه، تخمهای آن گرفته شود)؛
۲ فنجان جوانهی لوبیای مانگ یا گل آفتابگردان؛
۱ عدد کاهو (برگهایش جدا، شسته و خشک شوند)؛
یکچهارم فنجان بادام زمینی تفتدادهشده؛
مواد لازم برای تهیهی سس سالاد؛
یکچهارم فنجان آبلیمو تازه؛
۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازهی خردشده؛
۱ حبه سیر خردشده؛
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی (نوعی چاشنی است که از ماهی و نمک تهیه میشود)؛
کمی فلفل قرمز؛
۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی طبیعی (برای طعم بیشتر)؛
یکسوم فنجان باترمیلک (buttermilk).
طرز تهیه
مرحلهی ۱
ابتدا مرغ را در کاسهای بزرگ ریخته و به آن نمک و فلفل بزنید. سپس قسمتهای سفید پیازچه، نعناع، گشنیز، فلفل قرمز، فلفل تند خردشده و جوانهها را به آن اضافه کنید.
مرحلهی ۲
آبلیمو، زنجبیل، سیر، سس ماهی و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید و مخلوط را کاملا هم بزنید. به این مخلوط کرهی بادام زمینی افزوده و بهخوبی هم بزنید. آبدوغ را کمی تکان بدهید و به سالاد بزنید. مراقب باشید بهاندازه استفاده کنید و طعم سالاد را بچشید.
مرحلهی ۳
کاهوها را روی یک بشقاب پهن قرار دهید و مخلوط مرغ و سس آن را روی کاهو بهشکلی منظم قرار دهید. سپس بادام زمینیها و قسمت سبز پیازچهها را روی مخلوط بریزید.
سالاد آماده است.
نکته
سینههای آبپز مرغ را میتوان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد. سس این سالاد را هم میتوان چند ساعت زودتر آماده کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه