آموزش طرز تهیه سالاد انبه و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کاهو چینی خرد شده 6 پیمانه
انبه خرد شده 1 عدد
توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه
سینه مرغ 450 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
گل کلم بروکلی 2 پیمانه
بلوچیز 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-در ظرف که می خواهید سالاد را سرو کنید، برگ های کاهو که درشت خرد کرده اید را قرار دهید. روی آنها توت فرنگی و انبه ها را بریزید و کنار بگذارید.
2-سینه های مرغ را نواری برش دهید و با نمک، فلفل و پودر سیر به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید. آنها را روی سالاد قرار دهید. یا می توانید سینه را درسته بپزید و سپس با چاقوی تیز برش دهید.
3-در همان تابه، بروکلی ها را با کمی پودر سیر به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید تا ترد شوند. بلوچیز را اضافه کنید. آنها را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه