آموزش طرز تهیه ریسوتوی قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کره 3 قاشق سوپ خوری
قارچ 2 فنجان
عصاره مرغ (برای گیاهخواران از عصاره ی سبزیجات استفاده کنید) 8 فنجان
آویشن 2 شاخه
برگ بو 1 عدد
سس سویا 1 قاشق سوپ خوری
پیاز سفید (ریز خرد شده) 1/2 فنجان
پنیر خامه ای 1/2 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (تازه رنده شده) 1/3 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون جهت تزئین (اختیاری) به مقدار لازم
برگ مریم گلی (جهت تزئین، اختیاری) 12 عدد
برنج 1/3 فنجان
طرز تهیه
1-قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید.
2-عصاره را داخل یک روغن دان ۳ لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در ۳۰ دقیقه آرام غل بخورید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه