آموزش طرز تهیه رولت هندوانه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
رنگ خوراکی سبز و قرمز به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۳۰ گرم
روغن ۳۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه
فر رو در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
کف سینی رولت رو کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید.
تخم مرغهارو با شکر مخلوط کرده و خوب بهم زده تا کرمی شوند.
آرد رو کم کم اضافه و زیر و رو کنید تا خوب مخلوط شوند و بعد روغن و وانیل رو اضافه وخوب مخلوط کنید.
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنیدوخوب مخلوط کنید.
سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.
دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )
این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک سبز رنگ داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید .برای راه راه روی پوست هندونه.
سینی کیک رو برای ۱۰-۱۲ دقیقه توی فر بذارین تا بپزه.
بعد از پخت روش پودر قند پاشیده و با همون کاغذ رول کنید وبذارید خنک شود.
به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.
اطراف کیک که خشک و سفت شده رو ازش جدا کنید.
خامه فرم گرفته را روی تمام سطح کیک میکشیم واز قسمت قرمز شروع به رول کردن میکنیم .قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت
بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندونه شکلات آبکرده رو داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم
بعد از اینكه از فر بیرون آوردید حدود 1 دقیقه كه هوا خورد یك سینی روی اون برگردونید و5 دقیقه بهش زمان بدید بعد اطراف رولتو جدا كنید از قالب خارج كنید وبا همون كاغذ بدون اینكه جدا كرده باشید بپیچید و باز قبل از اینكه عرق كنه 2 ،3 بار باز و بسته كنید تا هوا بخوره ، بعد كه سرد شد كاغذ به آهستگی جدا كنید . با این روش مطمئن باشید رویه رولت كنده نمی شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه