آموزش طرز تهیه رولت نوئل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای رولت :
شكر : ١/٣ پيمانه (٦٥گرم)
تخم مرغ : ٦عدد
وانيل : ١/٤ ق چ
شكلات تلخ يا شيرى خرد شده : ١١٠ گرم
كرم تارتار : ۱ و١/٤ ق چ
برای مواد ميانى رول :
خامه فرم گرفته : ٢٥٠ گرم (۱ پيمانه)
پودركاكائو : ۱ و نيم ق سوپخورى
برای كرم گاناش :
شكلات تلخ خردشده : ٣٠٠گرم
خامه : ١٥٠گرم
طرز تهیه
ابتدا فر را روى درجه حرارت ١٨٠ روشن كرده، كف قالب مستطيل شكل به ابعاد ٣٠ در ٤٠ رو چرب كرده كاغذ روغنى انداخته و روشو هم چرب ميكنيم.
زرده تخم مرغ رو از سفيده جدا
كرده. شكلات رو به روش بن مارى ذوب ميكنيم ميذاريم تا كمى خنك بشه.
زرده خارو با با ١/٤ شكر و وانيل ميزنيم تا خوب غليظ وكمرنگ بشه.
شكلات رو اضافه كرده و در حد مخلوط شدن با همزن ميزنيم.
در كاسه اى تميز سفيده ها رو بزنيد تا پف كنه. سپس كرم تارتار رو اضافه كنيد (استفاده از كرم تارتار الزاميه چون به پايداركردن حجم سفيده ها كمك ميكنه. پس براى اطمينان از مقاوم تر شدن سفيده ها لازمه، كه به صورت پودر در لوازم قناديا بفروش ميرسه) وبا سرعت بالا با همزن بزنيد. باقيمانده شكر رو هم كم كم اضافه كنيد و بزنيد تا خوب فرم بگيره.
مقدارى از سفيده ها رو در مايه زرده رشكلات بريزيد و آرام هم بزنيد با ليسك به صورت دورانى مراقب باشيد پف سفيده نخوابه.
بقيه سفيده رو در چند مرحله اضافه و ارام هم بزنيد. مايه آماده شده رو داخل قالب ريخته و در فر به مدت ١٥ تا ١٧ دقيقه بپزيد. از فر خارج كنيد. ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا خنك بشه سپس از قالب جدا كنيد روش يك دستمال تميز نمدار قرار بديد.
براى تهيه مواد ميانى :
خامه و پودر كاكائو رو مخلوط و با همزن برقى بزنيد تا فرم بگيره وقتى رولت كاملا خنك شد روى سطح رولت بماليد و رولت رو رول كنيد در حين رول كردن كاغذ روغنى رو از زيرش جدا كنيد يك كاغذ روغنى تميز دور رولت پيچيده داخل يخچال قراردهيد (بافت اين رولت حالت مرطوب داره هنگام رول كردن مراقب باشيد پاره نشه).
براى گاناش :
خامه رو روى حرارت ملايم قرارداده تا شروع به جوشيدن كرد از روى حرارت برداشته شكلات هاى خرد شده رو داخلش ريخته اجازه بديد حرارت خامه شكلات ها رو ذوب كنه مدام هم بزنيد،پ. نيم ساعت در دماى محيط استراحت داده تا خنك شود، با پالت روى رولت بماليد تا حالت كنده درخت بشه و با برگ هاى شكلاتى که طرز تهیه آن در هشتگ های زیر هست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه