آموزش طرز تهیه رولت غذایی الویه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آب جوش 1/2 لیوان
آرد 180 گرم
مواد الویه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ، ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ با نمکﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﭘﻨﺞ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﮐﺸﺪﺍﺭ ﺷﻮﺩ . ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻣﺪﺕ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﻪﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ .
2ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻔﯿﺪﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻥ ﻇﺮﻑ، ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻧﺮﯾﺰﺩ .
3-ﻣﺎﯾﻪ ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﮏﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺁﺭﺩ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﻭ ﺁﺭﺍﻡ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﭘﻒ ﻣــــﻮﺍﺩ ﻧﺨﻮﺍﺑﺪ .
4-ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﻮﺩﺭ رنگ خوراکیﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﯾﮑﺮﻧﮓ ﺷﻮﺩ .
5-ﻣﺨﻠﻮﻁ رنگی ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﺭﻟﯿﻒﻣﺖ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺎﻟﺖ ﺻﺎﻑ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﺗﺎﺗﻤﺎﻡ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ، ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﺿــــﺎﻓﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﭘﺎﻟﺖ ﺟﻤﻊ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ .
6-ﻣﺎﯾﻪ ﺭﻭﻟﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺭﻭﯼ ﺻﻔﺤﻪ ﺭﺍ ﻣﯽﭘﻮﺷﺎﻧﯿﻢ . ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ۲۰۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽﮔﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺩﻩﺍﯾﻢ، ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۰ ﺍﻟﯽ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ .
7-ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﯿﻨﯽ ﯾﺎ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺗﻤﯿﺰﯼﻣﯽﭘﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﺸﮏ ﻧﺸﻮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﻃﺮﺡﺩﺍﺭ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻝ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ؛
8-ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ، الویه را ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﺎﻟﯿﺪﻩ، ﺳﭙﺲ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه