آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رولت خرما و بیسکوییت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت خرما و بیسکوییت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

خرما هسته گرفته 300 گرم
بیسکویت ساده پودرشده 150 گرم
کره 70 گرم
پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری
پودر زنجبیل به مقدار لازم
مغز گردو خردشده 1/2 لیوان

طرز تهیه

1-کف تابه رو با ۲۰ گرم کره چرب کرده و خرما رو هم کمی حرارت میدیم تا نرم بشن و بعد با دست ورز میدیم تا یکدست بشن

2-باقیمانده کره رو آب کرده و روی حرارت با پودر بسکویییت مخلوط کرده و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم نیازی به تغییر رنگ نیست

3-حالا میذاریم هر دو از داغی بیفتن تا بتونیم به راحتی با دست باهاشون کار کنیم. کف یه سینی یا نابلون فریزری یا فویل انداخته و خرما ها رو روی اون کاملا پهن میکنیم به حالت مستطیلی

4-بعد روی اون بسکوییت ریخته وسطحش رو با دست صاف میکنیم بعدم گردو و دارچین و زنجبیل و درصورت تمایل کمی پودر نارگیل میریزیم و به کمک پلاستیک یا فویل به آرامی رول میکنیم

5-رولت رو برای یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم و بعد با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کرده و در اندازه های مساوی برش میزنیم نوش جان

سایر نکات

من چون باعجله کارکردم بسکوییت و خرما رو بعد از تفت دادن با هم مخلوط کردم و ورز دادم تا یکدست شدن و روش گردو ریختم و رول کردم
اگه به روش بالا عمل کنید رولت دو رنگ خواهید داشت
در صورت تمایل میتونید مقداری کنجد هم به خرماتون اضافه کنید و باهم ورز بدید
طرز تهیه رولت خرما و بیسکوییت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی