آموزش طرز تهیه رولت با پنیر کممبر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کممبر مشهورترین پنیر فرانسوی در جهان است. این پنیر در سال ۱۷۹۱ توسط ماری هارل کشاورزی از منطقه نرماندی فرانسه (شمال غربی) ساخته شده است. کممبر یک نوع پنیر نرم فرانسوی و از جمله پنیرهای طبیعی است که به پنیر عشق معروف بوده و پنیر ملی فرانسه محسوب میشود. پنیر کممبر سه نوع مختلف پنیر کممبر معمولی، کممبر خامهای و کممبر با شیر بز دارد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده است. کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تندتر میشود. کممبر را میتوان به عنوان مزه همراه با بیسکوئیت، کراکر، انجیر، هندوانه، بادام تفت داده و همراه انگور و مربا سرو کرد. پنیر کممبر برای صبحانه و عصرانه در کنار پوره سیب زمینی، برای پخت کیک و در انواع ساندویچ و سالاد و غذاهای سبک یک عنصر خوش طعم است.
قرار است از این پنیر خاص و محبوب در تهیه رولت گوشت استفاده کنیم، حتی فکر کردن به آن هم هیجان انگیز است!
مواد لازم:
گوشت (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
شیر: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
رزماری (خرد شده): ۲ قاشق چایخوری
پیازچه (خرد شده): ۴ شاخه
نمک و فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پودر نان: یک چهارم پیمانه
پنیر کممبرکاله: ۱۲۵ گرم
سس گریوی: طبق دستور
طرز تهیه مینی رولت کممبر
طرز تهیه
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ظرف گوشت، شیر، تخممرغ، رزماری، پیازچه، نمک، فلفل و پودر نان را با هم مخلوط کنید و کاملا ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
مخلوط گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را به شکل بیضی باز کنید، وسط آنها یک تکه پنیر کممبر قرار دهید، سپس گوشت را رول کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
طرز تهیه سس گریوی برای روی رولتها:
در تابهای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم، یک عدد پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. ۳ قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید، سپس یک عدد قرص عصاره گوشت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
اجازه دهید سس شما روی حرارت بماند تا غلیظ شود. در صورت نیاز با نمک و فلفل آن را
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه