آموزش طرز تهیه رول شکلات گیلاس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
گیلاس خرد شده 425 گرم
تخم مرغ زرده و سفیده جدا شده 4 عدد
شکلات تیره ذوب شده 200 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه زده شده 300 میلی لیتر
آرد ساده 2 قاشق غذا خوری
شکر 220 گرم
طرز تهیه
1- فررا با حرارات ۱۹۵ درجه سانتیگراد ویا۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.یک قالب به سایز ۲۶*۳۱ سانتیمتربا کاغذ پخت پوشش دهید.
2-زرده تخم مرغ را کمی زده وشکروآردرااضافه وهم زده،تا زمانی که ضخیم وخامه ای شود.
3-سفیده تخم مرغ راهم کاملا زده تا سفید وخامه ای شود. ۱۵۰ گرم شکلات ذوب شده را به ترکیب زرده اضافه و مخلوط کرده سفیده را هم اضافه وهم زده تا کاملا ترکیب یکدست شود.
4-سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید ودرفربه مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. تا کیک پخته شود.
5-قالب کیک باید مستطیل شکل باشد.
6-وقتیکه کیک آماده شد آنرا ازفرخارج کرده ودریک حوله رول کنید.به مدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود.
7-خامه و۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با وانیل زده تا یک دست وضخیم شود.سپس گیلاس های خرد شده را توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.
8-سپس حوله را از دورکیک بازکنید وسطح کیک را با ترکیب شکلاتی پوشش دهید ودوباره کیک را رول کنید و۲۰ دقیقه کنار گذاشته وبعد روی رولت را با پودرکاکائو و پودرقند تزیین وسروکنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه