آموزش طرز تهیه رول ترد شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
15_12 عدد یوفکا باقلوا
50 گرم کره
نصف استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 40 گرم)
1 کاسه کوچک شکلات مالیدنی(مثل شکلات صبحانه ، 10 دقیقه در فر بذارید)
1 کاسه گردوی ریز خرد شده
برای رویش:
پودر قند
طرز تهیه
روی یوفکاها دستمال مرطوب بکشید که خشک نشوند. 50 گرم کره را آب کنید و با روغن مایع مخلوط کنید . شکلات را 10 دقیقه در فر بذارید تا نرم و قابل مالیدن روی یوفکا شود. کانال غذای ترکیه ،یکی از یوفکاها را باز کنید و از مخلوط کره و روغن مایع روی یوفکا بزنید و یوفکای دوم را روی اولی بذارید و باز روغن بزنید و یوفکای سوم را بذارید و حالا روی تمام قسمتهای یوفکای سوم به طور یکسان شکلات بزنید و سپس گردوی ریز خرد شده بپاشید و از عرض یوفکا رول کنید. به اندازه دو انگشت برش بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . روغن باقیمانده را روی رول ها بزنید و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر وقتی خنک شد پودر قند بپاشید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه