آموزش طرز تهیه رول املت اسفناج و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون برای کف تابه کمی
شیر 1 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 8 عدد
خردل 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
اسفناج خرد شده 2 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1.5 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
2-کف یک ظرف مستطیل شکل مناسب فر به ابعاد ۲۵ در۳۷ سانتیمتر را کمی چرب میکنیم. کف ظرف را یک کاغذ روغنی پهن کرده و دو طرف آن کاغذ را به اندازه ۳ سانتیمتر بیرون میگذاریم که مانند دسته شود. کمی روغن هم روی کاغذ میمالیم
3-داخل یک کاسه متوسط شیر و آرد را ریخته و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط میکنیم.
4-تخم مرغ، خردل، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه در آن میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
5-مایه را در ظرف فر آماده شده میریزیم و اسفناج خرد شده را روی سطح آن پخش میکنیم
6-آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر داغ میگذاریم تا اطراف املت کاملاً پخته و جدا شود. در این زمان پنیر چدار را روی سطح آن پخش کرده و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه دیگر در فر میگذاریم تا پنیر ذوب شود.
7-آن را از فر خارج کرده و با کمک دستههای کاغذی که ایجاد کرده بودیم، آن را از ظرف خارج میکنیم. کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و املت را رول میکنیم. سپس با کمک یک چاقوی مناسب رولت را بریده و داغ سرو میکنیم
سایر نکات
یک ابتکار جالب برای درست کردن نوعی املت سریع با اسفناج و پنیر. کودکان از این املت به وفور میخورند.
در کشور های مختلف املت تعاریف مختلفی دارد. با خواندن این دستور تعجب نکنید. اگر شما به هر دلیلی نمی توانید تخم مرغ میل کنید، می توانید به جای آن از انواع نان دور این رولت استفاده کرده و گوجه نیز در آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه