آموزش طرز تهیه رول ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم مارگارین (کره هم میشه)
1/2 لیوان روغن مایع (یا پیمانه قنادی)
1/2 لیوان ماست
1 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم
برای داخل رول:
4 قاشق غذاخوری ارده
2 لیوان گردو
1 قاشق مربا خوری دارچین
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر
تمام مواد داخل را با هم مخلوط کنید.
برای روی رول:
زرده تخم مرغ و کنجد
طرز تهیه
مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را در آخر ، کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر با نرمی متوسط آماده شود. روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت بدید. سپس خمیر را دو قسمت کنید و یکی از خمیر ها را داخل دو کاغذ روغنی بذارید(یکی زیر و یکی روی خمیر)و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.نصف مواد ارده ای را روی تمام قسمتهای خمیر باز شده بمالید و با کمک کاغذ روغنی که در زیر خمیر است خمیر را رول کنید و به ضخامت دو انگشت برش بزنید و به صورت ایستاده داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید خمیر باقیمانده را هم به این شکل آماده کنید. در فر 170 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید (کنترل کنید خیلی خشک نشود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه