آموزش طرز تهیه روانی اسفناجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (میتوانید از پیمانه قنادی استفاده کنید)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
1 لیوان آرد
2 لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
1 لیوان گردو خرد شده
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان پوره اسفناج آب پز شده (برگهای اسفناج را بشویید و آب پز کنید و سپس پوره کنید)
برای شربت:
3 لیوان شکر
4 لیوان آب
آب نصف لیمو
طرز تهیه
ابتدا شربت را درست کنید. آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید روی اجاق بذارید. بعد از اینکه جوشید آب لیمو را داخل آن بریزید و به این شکل 5_10 دقیقه بجوشانید. اجاق را خاموش کرده کنار بذارید خنک شود.
برای پوره اسفناج یک بسته اسفناج(بسته های کوچک) شسته شده را آب پز کرده آب آن را خالی کنید. داخل غذاساز پوره کنید.
تخم مرغ و شکر را داخل ظرف گودی 5_6 دقیقه هم بزنید. شیر و روغن مایع اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. پوره اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید. درآخر آرد، ایرمیک، بکینگ پودر، گردو و وانیل را اضافه کرده هم بزنید. مواد را داخل ظرف پیرکس چرب شده(یا قالب دیگر) که با روغن جامد چرب شده بریزید. داخل فر 180 درجه حدود 40_45 دقیقه بپزید.
شربت سرد شده را روی روانی که گرمای اولیه اش رفته بریزید. کانال غذای ترکیه ، بعد از اینکه تاتلی شربت را جذب کرد سرو کنید. (اگر بخواهید با کرم شانتی سرو کنید 1 پاکت پودر کرم شانتی را با 1 لیوان شیر سرد هم زده روی آن بگذارید. ،کرم شانتی همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه