آموزش طرز تهیه رنگینک قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید الک شده 2 پیمانه
کره 150 گرم
پودر قند (الک شده) 50 گرم
پودر هل 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
مغز گردو و خرما به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا آرد رو الک کرده و به مدت ۱۵تا۳۰دقیقه روی حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آرد ازبین بره مواظب باشید آرد روی حرارت سریع میسوزه مرتب باید هم بزنید
2-وقتی به اصطلاح بوی آرد در اومد کره رو به آرد اضافه کنید و آرد و کره رو روی حرارت باهم کمی تفت داده و بعد حرارت را خاموش کرده و میزاریم تا مواد کمی خنک شود
3-پودر قند و دارچین و هل و زنجبیل را به مواد اضافه کرده و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم تا یکدست شود
4-مواد رو داخل هر ظرفی که مناسب میبینید پهن کنید البته یک لایه از مواد را داخل ظرف پهن میکنیم
5-خرماهارو شسته وهسته های اونارو بیرون بیارید وداخلش مغز گردو بذارید بعد خرماهارو روی مواد بچینید و دوباره یه لایه از مواد روی خرماها قرار بدید و کاملا سطح مواد رو صاف و یکدست کنید
6-ظرف رو دو تاسه ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد برش بزنید هم برشهای لوزی هم مربع میتونید بدید . تزیین روی رنگینک هم بسته به سلیقه خودتون داره با شکلات و خلال پسته و بادام
سایر نکات
1 بعد اینکه تفت دادید دوباره الک کنید
2کف ظرف یا سینی رو پلاستیک یا کاغذ پوستی پهن کنید
3میتونید با خلال دندان راحت هسته خرماهارو دربیارید
4میتونید از قالبهای سیلیکونی هم استفاده کنید فقط حتما باید سیلیکونی باشه
5این دسر یا شیرینی بسیار مناسب ماه رمضان و خوشمزه و مقوی هست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه