آموزش طرز تهیه رشته های آجیل هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد نخودچی 1.5 فنجان
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
پودر زردچوبه 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز نیمه سابیده 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نوک قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
آب برای خمیر 1/4 فنجان
طرز تهیه
1-آرد نخودچی رو در کاسه ای الک می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها و بیکنگ پودر و ۱ قاشق چایخوری روغن رو به آرد اضافه می کنیم.
2-آب رو کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت دربیاد .با ۱/۲ قاشق روغن روی خمیر رو چرب می کنیم.
3-برای درست کردن رشته ها دستگاه مخصوصی هست که میشه از بیسکوییت ریز یا هر وسیله مشابهی برای رسته ای کردن خمیر استفاده کرد.
4-از صفحه ای که سوراخ های نسبتا” درشت داره باید استفاده کنیم.
5-خمیر رو داخل روغن فراوون طوری که رشته ها در روغن غوطه ور بشه می ریزیم.
6-تا زمانی که رشته ها قهوه ای روشن بشه سرخ می کنیم ۲-۳ دقیقه .از روغن درمیاریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش کشیده بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه