آموزش طرز تهیه رب انار ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
دانه انار ترش 5 کیلوگرم
نمک 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-انار را دانه کنید و لابهلای آن را نمک بزنید.
2-انارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.
3-بعد از یک روز دانههای انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.
4-آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
5-وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.
6-در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید.
7-به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه