آموزش طرز تهیه راونی خرمایی و گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خرما …………………….. یک و نیم لیوان
مغز گردو ………………… نصف لیوان
پودر کاکائو ……………… 3 قاشق غذاخوری
آب ……………………….. 5 قاشق غذاخوری
وانیل ……………………. 1 قاشق چایخوری
نمک دریا ………………… نوک قاشق چایخوری
.
مواد لازم سس براونی:
عسل …………………….. 2 قاشق غذاخوری
روغن نارگیل ……………. 2 قاشق غذاخوری(ذوب شده)
پودر کاکائو ……………… 2 قاشق غذاخوری
نمک دریا ………………… نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
هستهی خرما ها را جدا کرده و به همراه مغز گردو ، پودر کاکائو ، آب ، وانیل و نمک در غذاساز ریخته و حدود یک دقیقه همهی مواد را به خوبی با هم میکس میکنیم تا معجون یکدستی حاصل شود. مخلوط را درون قالب مستطیلی به اندازهی 10 × 15 که داخل آن کاغذ روغنی قرار دادهایم میریزیم و کاملا درون قالب فشرده کرده و روی آن را صاف میکنیم و قالب را به مدت 10 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم. برای تهیهی سس براونی، در یک ظرف مناسب، عسل ، روغن نارگیل ذوب شده، پودر کاکائو و نمک را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. تمام سطح براونی را با سس میپوشانیم و قالب را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار میدهیم سپس از فریزر خارج کرده، برش میزنیم و سرو میکنیم. به دلیل استفاده از خرما، براونی حالت چسبندگی دارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه