آموزش طرز تهیه دمی بلغور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 پیمانه
بلغور گندم 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
کره به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
زعفران (ساییده) 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب مقداری كره را آب كرده و پیاز را خرد كنید و در آن تفت دهید تا طلایی شود.بلغور هیس كرده را از آبكش رد كنید و آن را هم در ظرفی جدا با كره به خوبی تفت دهید.
2-به پیاز داغ آماده شده نمك و فلفل و زعفران آب كرده اضافه كنید و حدودا ۴ونیم پیمانه آب داخلش بریزید و برنج و باغور را اضافه كرده و مانند كته های ساده آن را دم بیندازید.
سایر نکات
1)اگر دوست دارید غذای شما خوشمزه تر باشد قبل از پخت مقداری از برنج را به مرحله آبكشی برسانید و آن را با زعفران و ماست مخلوط كنید و كمی قبل از دم انداختن غذای اصلی آن را از ظرف خارج كرده و برایش ته چین را قرار دهید و بعد بقیه مواد را رویش بریزید.
2)این غذا بدون گوشت و مرغ سرو میشود اما اگر دوست دارید آن را با مرغ طبخ كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه