آموزش طرز تهیه دسر کرم زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: 2 پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک دوم پیمانه
آرد: یک قاشق سوپ خوری سر پر
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری سر پر
پنیر خامه ای: 3 قاشق سوپ خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه
زردآلو: 5 عدد
خلال پسته: 20 گرم
پودر ژله آلوئه ورا: یک بسته
آب کمپوت هلو یا زردآلو: یک لیوان
نکته
1. می توانید زردآلو را پوره کرده و به همراه آب کمپوت به ژله اضافه کنید.
2. می توانید به جای زردآلو از هلو یا انبه استفاده کنید.
طرز تهیه
1. زرده تخم مرغ و شکر را داخل شیرجوش ریخته خوب مخلوط کنید. آرد، نشاسته و شیر را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، روی شعله گذاشته و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و پنیر خامه ای را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
2. اگر گلوله گلوله شدند یک دور با همزن برقی بزنید. وانیل را اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید. زردآلو را روی آن گذاشته و دور آن خلال پسته بپاشید و ژله آماده را روی آن بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
3. برای تهیه ژله، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس یک لیوان آب کمپوت به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه