آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خامه۱/۴لیوان، شیر ۲لیوان ، پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری، شکر ۱۴ قاشق غذاخوری، پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری، اسانس وانیل۱/۸قاشق چایخوری،شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه : ۱/۲لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند، اگه زیاد یکدست نشد میتونین از صافی عبورش بدین تا صاف شود، پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی