آموزش طرز تهیه دسر هلو با ژله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودرقند ۶ قاشق غذا خوری
هلو۵۰۰ گرم
پودر ژله هلو ۲ بسته
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
اول یک بسته ژله هلو را در یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی کاملأ ذرات ژله حل شد بهش یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم وقالب رو چرب میکنیم ونصف ژله رو توی قالب میریزیم وقتی نیم بند شد تکه های هلو را داخل ژله فرو میکنیم وبقیه ژله رو روی تکه های هلو میریزیم ومیذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره.
نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید، یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم، نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره هلو میریزیم و هم میزنیم. 250گرم خامه پاستوریزه را از دو2 ساعت قبل در فریزر میگذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد، مخلوط پوره هلو و ژله را کمکم به خامه فرم گر فته اضافه کرده، هم می زنیم تا دسرمون آماده شود وآنرا روی ژله داخل قالب میریزیم ومیذاریم تو یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه