آموزش طرز تهیه دسر موز و بستنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دسر موز و بستنی یک دسر خوشمزه و متفاوت و مناسب برای فصل تابستان است. برای تهیه این دسر موز را سرخ میکنند و به همراه سس مخصوص و بستنی آن را سرو میکنند. طعم این دسر با دسرهایی که تا به حال خوردهاید کاملا متفاوت است اما از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دسر موز و بستنی
۵۰ گرم (یک چهارم) پیمانه کره
۴ عدد هل کوبیده شده
۵۰ گرم (یک دوم پیمانه بادام) پرک پوست کنده
۶ عدد موز کوچک
آب یک عدد لیمو ترش
پوست لیمو رنده شده به میزان لازم
۵۰ گرم (یک سوم پیمانه) پودر قند
۲ قاشق سوپ خوری آب پرتقال یا آب آناناس
طرز تهیه دسر موز و بستنی
پوست موزها را جدا کنید و آنها را از وسط به صورت طولی برش دهید.
یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و نصف کره را داخل آن بیندازید و اجازه دهید تا آب شود.
سپس نصف موزها را به کره اضافه کنید و به آنها فرصت دهید تا طلایی شوند. موزها را برگردانید تا پشت آنها هم سرخ شود.
بعد از این که موزها سرخ شدند باقی مانده موزهایتان را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
هنگام سرخ کردن موزها حواستان باشد که آنها را به اندازهای سرخ کنید که له نشوند. همچنین از موزهای له و خیلی رسیده برای این کار استفاده نکنید تا هنگام سرخ شدن متوجه تغییر ظاهری آن شوید و قبل از له شدن آنها را از درون تابه خارج کنید.
نصف دیگر کره را درون یک تابه دیگر بیندازید و هل و بادام را به آن اضافه کنید و تفت دهید. آنها را خوب هم بزنید و اجازه دهید تا طلایی شوند.
بعد از این که هل و بادام طلایی شدند، پوست رنده شده لیمو ترش، پودر قند و آب پرتقال را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کمی غلیظ شود و از آن به عنوان سس دسر استفاده کنید.
در مرحله آخر موزهای سرخ شده را درون یک ظرف بچینید، از سسی که تهیه کردهاید روی آن بریزید و آن را همراه با بستنی سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه