آموزش طرز تهیه دسر مالاگا با شکلات اسلب توتفرنگی سوربن و خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بعدازظهر یک روز خوب را میتوان با یک شیرینی یا دسر خوشمزه بهتر از هر زمان دیگری سپری کرد. برای امروز، طرز تهیه دسر مالاگا با شکلات اسلب توتفرنگی سوربن و خامه قنادی سولیانو کاله را برایتان تدارک دیدهایم.
تعداد نفرات: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۳۰۰ گرم
پودر شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
شکلات اسلب توت فرنگی سوربن ۱۵۰گرم
خامه قنادی سولیانو ۵۰۰ گرم
توت فرنگی ۱۰ عدد
مراحل آماده سازی:
ابتدا سفیده تخم مرغ را با دستگاه میزنیم تا پف کند و بعد از ۵ دقیقه خاک قند را اضافه می کنیم و بعد از ۱۵ دقیقه که دستگاه با دور تند کار کرد، شکلات سوربن را رنده کرده و به آرد اضافه می کنیم. سفیده وخاک قند را از دستگاه بیرون آورده و آرد وشکلات را به سفیده اضافه میکنیم ترجیحا با دست مخلوط کنید و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه میکنیم.
مراحل پخت
تمام مواد را داخل یک سینی بزرگ ریخته و با لیسک آن را به صورت مستقیم صاف میکنیم (به شکل رولت). در فر را باز نمایید آن را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم و بعد بیرون آورده و حدود ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم خنک شود. سپس با خامه قنادی سولیانو آن را روکش میکنیم و بعد آن را شبیه رولت پیچ میدهیم. سپس سینی را داخل فریزر قرار میدهیم و بعد از یک ساعت از فریزر بیرون آورده و به صورت دلخواه برش میزنیم. برای تزیین هم میتوانید از توت فرنگی، موز یا آناناس استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه