آموزش طرز تهیه دسر لیوانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
دستور اول:
1 کیلوگرم شیر
1 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر یا کمتر
وانیل
50 گرم کره
–
خامه فرم گرفته و … برای تزیین
–
دستور دوم:
1 کیلوگرم شیر
2 قاشق غذاخوری پر آرد
1ونیم قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت
6 قاشق غذاخوری پر شکر
وانیل
طرز تهیه
بجز وانیل و کره همه موادو داخل قابلمه بریزین و بپزین تا غلیظ شه، بعد از روی شعله بردارین و وانیل و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین، لیوانهارو خیس کنین توشون رو ولی آب نمونه توشون و مخلوط رو توشون بریزین و بعد ازینکه ولرم شدن، 1 شب و یا حداقل 4-5 ساعت بزارین یخچال.با چاقو اطراف لیوان رو ببرین(پیشنهاد میکنم ویدئویی که در پست بعدی میزارم رو ببینین) و روی میز برگردونین دسر هارو و به چند لایه تقسیم کنین و بینشون خامه فرم گرفته بزنین با ماسوره و یکی دیگه روش بزارین و بعد اطرافشونو داخل پودر نارگیل، پسته یا … بغلطونین و تزیین کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه