آموزش طرز تهیه دسر دو رنگ شیره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شیره ی انگور ………….. 1 لیوان(یا شیره ی توت)
آب ……………………… 3 لیوان
آرد ……………………… 3 قاشق غذاخوری پُر
کره …………………….. 50 گرم
.
مواد لازم کِرِم شیری :
شیر …………………….. 3 لیوان
شکر ……………………. 1 لیوان سرخالی
آرد ……………………… 1 قاشق غذاخوری پُر
نشاسته ………………….. 1 قاشق غذاخوری پُر
وانیل ……………………. 1 قاشق چای خوری
کره …………………….. 50 گرم
طرز تهیه
برای تهیه ی سس شیره ای این شیرینی ، آرد ، آب و شیره ی انگور یا توت را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا بجوشد و به آرامی قوام پیدا کند. وقتی سس، قوام آمد، کره را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شود و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. برای تهیه ی سس شیری، در ظرف مناسب دیگری، شیر ، شکر ، آرد ، نشاسته و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا سس بجوشد و قوام پیدا کند سپس کره را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. یک ظرف شیشه ای مناسب را در نظر گرفته و به وسیله ی یک ملاقه ابتدا یک پیمانه از سس شیره ای را کف ظرف ریخته سپس یک ملاقه از کرم شیری را روی آن می ریزیم و دوباره یک ملاقه از کرم شیره ای را روی مواد ریخته و به همین ترتیب تا تمام شدن همه ی مواد ادامه می دهیم سپس اجازه می دهیم مواد با محیط هم دما شود سپس آن را به مدت حداقل 4 تا 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. ظرف را از یخچال خارج کرده و درون یک سینی برمی گردانیم و برش می زنیم و روی برش ها را به دلخواه با پودر پسته ، گردو یا فندق تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: برای لذیذتر شدن این دسر، بهتر است یک روز قبل از استفاده، آن را تهیه کرده و در یخچال قرار دهیم.
شیرینانه ی 2: می توانیم به جای شیره از آب آلبالو استفاده کنیم.
شیرینانه ی 3: میزان شکر بسته به ذائقه مان، قابل تغییر است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه