آموزش طرز تهیه دسر ترکیهای نوزینه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی نوزينه از شیرینی های بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما آن را درست کنید.این شیرینی خیلی خوش طعم هست و طرز تهیه آن بسیار آسان است. امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: سه و یک دوم پیمانه (450 گرم)
کره: 125 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
ارده: 90 گرم
شیر: 50 میلی لیتر
گردو (ریز خردشده): یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
ماست: یک قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
مواد لازم شربت:
شکر قهوه ای: یک و یک دوم پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
طرز تهیه
1. ابتدا آرد، کره، روغن زیتون، ارده، شیر، گردوی ریز خردشده، تخم مرغ، ماست و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
2. خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید و در ظرف فر کمی چرب شده پخش کنید.
3. روی آن را با چنگال مطابق شکل خطوطی ایجاد کنید.
4. در صورت تمایل چند عدد گردو روی خمیر پخش کنید.
5. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
6. برای تهیه شربت، شکر قهوه ای و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا کمی غلظت یابند و سپس شربت خنک شده را روی دسر بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه