آموزش طرز تهیه دسر آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دسر آلبالو یک دسر فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است و طرز تهیه آسانی دارد. اگر به دنبال درست کردن یک دسر خوشمزه و مجلسی در فصل تابستان هستید و اگر عاشق طعم و مزه آلبالو هستنید ما به شما دسر آلبالو را پیشنهاد می کنیم. حتما برای یکبار که شده طعم و مزه این دسر ویژه را امتحان کنید.
مواد لازم:
ژله آلبالو 1 بسته
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
شیر 1 لیوان
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
پوره آلبالو 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1. برای درست کردن دسر آلبالو، ابتدا در یک کاسه نصف یک بسته ژله آلبالو را با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخارکتری می گذاریم تا ژلاتینش کاملا حل شود.
2. سپس ژله حل شده را به اندازه دو سوم لیوان می ریزیم و لیوان را به شکل مورب داخل قالب مافین می گذاریم. بعد آن را داخل فریزر قرار می دهیم تا ببندد.
3. حالا برای درست کردن قسمت کرم صورتی رنگ، یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری از پودر ژله و یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین را در قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت مدام هم می زنیم تا شیر به جوش بیاید و ژلاتین حل شود.
4. بعد از جوشدن شیر، حرارت را خاموش می کنیم. وقتی که شیر کمی از حرارت افتاد، دو قاشق غذا خوری خامه صبحانه و دو قاشق غذا خوری پوره آلبالو بهش اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود. حتما باید در دمای محیط سرد بشود.
5. بعد از اینکه ژله کامل بسته بود از یخچال در می آوریم و از کرم صورتی رنگ که درست کردیم روی قسمت بالایی ژله می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا کامل ببندد و آماده شود. امیدواریم از خوردن این دسر آلبالویی خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه