آموزش طرز تهیه خورشت کرفس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت خورشتی 1 کیلوگرم
پیاز خرد شده 2 عدد
کرفس (ساقه) خرد شده 2 لیوان
برگ کرفس تازه و خرد شده 1 لیوان
جعفری خرد شده 2 لیوان
نعنا خرد شده 1/2 لیوان
گشنیز خرد شده 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آبغوره 1/4 پیمانه
نمک و زعفران و روغن به مقدار لازم
آب 3 لیوان
طرز تهیه
1-کرفسها را خرد کنید و تفت دهید. همین کار را برای سبزیجات هم انجام بدهید.
2-پیاز را با کمی زردچوبه تفت بدید، بعد گوشت را اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
3-سه لیوان آب اظافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
4-سپس کرفس و سبزیجات را اضافه کنید هم بزنید واجازه دهید گوشت کامل بپزد.
5-رب ، زعفران ، نمک و آبغوره را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت جاافتاده و به روغن بیفتد بعد همراه پلو سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه