آموزش طرز تهیه خورشت به آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
به دو عدد متوسط
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
آلو بخارا ۱۰ الی ۱۲ عدد
لپه نصف پیمانه
چوب دارچین دو تیکه
زعفران به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
داخل قابلمه ای پیاز رو نگینی خرد کردم وبا مقداری روغن تفت دادم تا سبک شود بعد گوشت رو اضافه کردم و دوباره تفت دادم،فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کردم و رب رو هم اضافه کردم و دوباره تفت دادم بعد سه لیوان آب جوش روی مواد ریختم و دو تیکه چوب دارچین هم داخلش ریختم و با حرارت ملایم اجازه دادم دو الی سه ساعت گوشت بپزد در یکساعت آخر پخت ، نمک و لپه هایی که از قبل داخل آب جوش گذاشته بودم رو اضافه کردم وچوب دارچین رو خارج کردم و دوباره گذاشتم خورشت بپزه،آلوهایی رو که از قبل شسته بودم و داخل آب جوش گذاشته بودم رو داخل خورشت ریختم و به ها رو هم پوست گرفتم و تکه تکه کردم در مقدار کمی روغن حیوانی تفت دادم شما میتونید در کره یا روغن معمولی هم تفت بدین،در نیم ساعت آخر پخت خورشت همزمان با آلوها به های تفت داده شده و زعفران حل شده در آب رو به خورشت اضافه کردم و حرارت رو تا حدودی کم کردم و در قابلمه رو هم نیم باز گذاشتم تا خورشت بپزد و به لعاب بیفتد.
به ها رو با کاتر دالبری برش زدم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه