آموزش طرز تهیه خورش کاری ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
ماهی 4 تکه
ادویه کاری 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خردشده 2 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
بادام هندی 200 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن بهصورت تکههای ۵ سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
2-در این میان بادامهندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر سبک شدند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.
3-بعد از حدود ۳-۲ دقیقه تکههای ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادامهندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود ۱ لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.
4-در انتهای پخت خورش، آبلیمو را هم اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، حرارت. از فیله مرغ هم میتونید استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه