آموزش طرز تهیه خورش نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن و نمک به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
خلال پوست نارنگی 1 لیوان
شکر 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
نارنگی 5 عدد
هویج 4 عدد
مرغ 4 تکه
طرز تهیه
1-پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
2-هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
3-پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید
4-داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
5-سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
6-نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید
7-سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.
سایر نکات
هویج رو 5 دقیقه تفت دهید پختن مرغ 40 دقیقه بعد خلال نارنگی اضافه کرده بعداز 15 دقیقه بقیقه مواد که 30 دقیقه دیگه جا بیفتد غذا..
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه