آموزش طرز تهیه خورش مرغ ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سبزی محلی یا جعفری با گشنیز 500 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
لپه 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
مرغ 1/2 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه میریزیم تا بپزد.
2-پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه میکنیم.
3-تخممرغها را هم زده به مخلوط مرغ میافزاییم. بعد از ۱۰ دقیقه غذا حاضر است.
سایر نکات
این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه