آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش قیمه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش قیمه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

گوشت خورشتی بدون استخوان 500 گرم
لپه‎ 250 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 6 عدد
هل و دارچین هر کدام 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو و گلاب هر کدام 1 قاشق غذا خوری
پیاز داغ 5 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی 250 گرم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مقداری روغن(۲تا۳ ق غ) در قابلمه ریخته تا داغ شود و پیاز های نگینی شده و سپس گوشت و بعد ۱ ق م زردچوبه ومقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کرده حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تفت بخورد.

2-بعد لپه رو که نیم ساعت جلوتر با آب ولرم خیس کرده و آب اون رو خارج کرده و به گوشت اضافه کرده ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده بعد رب گوجه فرنگی حدود ۲-۳ ق غ اضافه میکنیم.

3-بعد آب جوش رو کم کم اضافه کرده مرتب هم زده . مقدار آب باید به قدری باشد روی گوشت رو بگیره نه غلیظ باشد و نه خیلی رقیق،۲تا۳ ساعت میگذاریم تا بپزد.حرارت باید ملایم باشد مثل آش نباید هم بزنیم بلکه حالت رفت برگشت هم زده شود.

4-لیمو عمانی را نیم ساعت جلوتر با آب جوش خیس میکنیم البته چند تا سوراخ روش ایجاد کرده تا تلخی آن گرفته شود و در ۱۵تا۲۰ دقیقه آخر پخت به غذا اضافه میکنیم (اگر لیمو عمانی در اول پخت غذا اضافه شود روغن غذا را به خودش میگیرد و خورش تلخ میشود)

5-و بعد همزمان پیاز داغ اضافه کرده برای غلظت خورش و زعفران دم کرده،هل،دارچین،آبلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم بعداز یک ربع حرارت را خاموش کرده و خورش ما جا افتاده و آماده سرو می باشد.

6-سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید.

سایر نکات

خورش قیمه از جمله سنتی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است.این خورش در همه قسمتهای ایران طبخ میشود و طرز طبخ های متفاوتی دارد
اگر دوست دارید خورش شما لعاب بیشتری بیندازد در ظرفی مناسب کمی ارد را بسیار کم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و آن را به خورش اضافه کنید
از گوشت چرخ کرده هم استفاده میکنند
طرز تهیه خورش قیمه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی