آموزش طرز تهیه خورش فسنجان با هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
گردو (چرخکرده) 250 گرم
پیاز (کوچک) 1 عدد
هویج (رنده شده) 2 عدد
زعفران (ساییده) 1/2 قاشق چای خوری
رب انار 1 قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
آبلیمو 1/4 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم
2-پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.۴پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد
3-رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد
4-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در ۱۵دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.
سایر نکات
میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد
میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید
اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید
تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه