آموزش طرز تهیه خورش تره فرنگی نعنا جعفری و رب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۴۰ دقیقه
مواد لازم:
گوشت گوسفندی 350 گرم
تره فرنگی 3 عدد
نعنا وجعفری(خردشده) 300 گرم
پیاز 1 عدد
لیمو عمانی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
زعفران آب کرده 1 قاشق مربا خوری
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
پياز را نگيني خرد کرده، با روغن تفت دهيد و زردچوبه بزنيد. گوشت را هم خورشي ريز کنيد و با پياز تفت دهيد. وقتي زعفران و نمک را اضافه کرديد، حرارت را کم کنيد.
تره فرنگي را هم خرد کرده و همراه نعنا و جعفري به مواد بيفزاييد و کاملا تفت دهيد. بعد دو پیمانه آب اضافه کنيد و اجازه دهيد سبزيجات و گوشت کاملا بپزند
در يک تابه کوچک رب را مقداري تفت دهيد. ليمو عمانيها را هم چند سوراخ کرده و همراه رب به خورش اضافه کنيد و بگذاريد کاملا جا بيفتد.
سایر نکات
این خورش را با مرغ هم می توانید درست کنید که در این صورت مدت پخت کمتر خواهد شد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه