آموزش طرز تهیه خورش اسفناج و ماش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
اسفناج پاک کرده و خردشده 400 گرم
گوشت گوسفندی (خردشده9 250 گرم
ماش 1/2 پیمانه
سیر له شده 3 حبه
رب انار ملس 2 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
روغن 3قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را با ۱ قاشق روغن تفت داده بعد پیاز داغ را اضافه كنید. مقداری زردچوبه ریخته، به اندازه ۴ پیمانه آب روی گوشت بریزید، وقتی جوش آمد زیر آن را کم کرده به مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت خوب بپزد.
اسفناج و سیر را با ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت داده بعد به گوشت اضافه کنید.
جداگانه ماش را بپزید با اسفناج به گوشت اضافه کنید.
وقتیی خورش در حال روغن انداختن بود، نمک و فلفل و رب انار را اضافه میكنیم و میگذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا خورش آماده شود.
سایر نکات
اگر دوست داشته باشید میتوانید از اول همراه گوشت، ماش را هم اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه