آموزش طرز تهیه خوراک گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوساله: 150 گرم
گل کلم: 300 گرم
هویج: 3 عدد
کلم بروکلی: 200 گرم
پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد
بیبی کورن: 5 عدد
فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خرد شده): 1 عدد
فلفل سیاه: 1 ق چ
فلفل قرمز: یک دوم ق چ
قرص عصاره سبزیجات: 1 عدد
سس سویا: 1 ق س
شکر: 1 ق س
روغن زیتون: 3 ق س
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
1. گوشت را نواری برش بزنید و داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
2. گل کلم، هویج و کلم بروکلی را درون قابلمه ای دیگر حاوی آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آب کش کنید. سپس بلافاصله آن ها را در آب یخ بگذارید تا تازگی سبزیجات حفظ شود.
3. گل کلم و کلم بروکلی را گل گل کرده و هویج را خلالی خرد کنید.
4. پیاز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید.
5. بیبی کورن را از طول برش بزنید و به همراه گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی به گوشت بیفزایید و خوب تفت دهید.
6. فلفل سیاه، فلفل قرمز، عصاره سبزیجات، سس سویا، شکر و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
7. بعد آن را داخل ظرفی سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه