آموزش طرز تهیه خوراک ماهی با سیب و گلابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
فیله ماهی 6 تکه 200 گرمی
نمک و فلفل به میزان لازم
لیموترش ورقه ای خرد کرده 2 عدد
برنج قهوه ای 300 گرم
سیب خرد کرده 1 عدد
گلابی خرد کرده 1 عدد
کره 50 گرم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
کنجد برای روی میوه ها 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1.ماهی را در مخلوط نمک، فلفل و لیموترش بخوابانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. برنج را بشوئید و به شکل کته بپزید.
2.آنگاه سیب و گلابی را در کره تفت دهید و ماهی را سرخ کنید.
3.حالا کته را در ظرف مناسبی بکشید، ماهی را کنار آن بگذارید و با میوه و کنجد بیارائید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه