آموزش طرز تهیه خمیرمایه ترش خانگی به سبک ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد …………… 200 گرم
آب ولرم ………. 100 میلی لیتر
روغن زیتون …… 1 قاشق غذاخوری
عسل …………. 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه ی این خمیرمایه، محیط آشپزخانه ای که در آن کار می کنیم باید گرم باشد. در یک ظرف آرد ، روغن_زیتون و عسل را ریخته و چون باید خمیر نرم و چسبناکی به دست بیاوریم، آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم. همه ی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف شیشه ای در دار که از قبل داخل آن را کمی چرب کرده ایم می ریزیم و به وسیله ی یک چاقوی تیز روی خمیرا دو برش به شکل ضربدر ایجاد می کنیم. دهانه ی ظرف را با سلفون و یا در خود ظرف می بندیم و به مدت 48 ساعت در یک محیط گرم، قرار می دهیم. با این روش 300 گرم خمیرمایه ی ترش به دست خواهیم آورد که 200 گرم آن را در تهیه ی نان استفاده می کنیم و به 100 گرم باقی مانده 200 گرم آرد، 100 میلی لیتر آب ولرم 1 قاشق چایخوری عسل و 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون اضافه کرده و بقیه ی مراحل را مانند دستور انجام می دهیم و بعد از آماده شدن، برای مصارف بعدی در یخچال نگه داری می کنیم.
.
شیرینانه: عکس تزیینی است ولی با تهیه ی این خمیرمایه ی ترش خانگی می توانیم انواع نان های خانگی با کیفیت عالی را تهیه کنیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه