آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر پیتزای پینو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر پیتزای پینو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید 4 پیمانه
خمیر ترش 100 گرم
آب گرم 3/4 پیمانه
نمک 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1- روی یک سطح صاف و تمیز آرد را به صورت یک کپه می ریزیم و وسط آن یک فرو رفتگی عمیق ایجاد می کنیم. در یک کاسه، خمیر ترش را با ¾ پیمانه آب مخلوط می کنیم.

2-نمک، خمیر ترش و ¼ پیمانه از روغن زیتون را درون فرو رفتگی داخل آرد می ریزیم و با استفاده از یک چنگال آرد را کم کم داخل مایه وسط آن می ریزیم تا کم کم مواد مخلوط و سفت شده و به صورت خمیر پلاستیک و کشدار در آید. اگر نیاز بود، آب گرم بیشتری به آن اضافه می کنیم

3-در یک کاسه مناسب، کمی آرد می پاشیم و خمیر به دست آمده را درون آن می گذاریم.

4-آن را با پلاستیک می پوشانیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود

5-دو ظرف پیتزا به قطر ۳۰ سانتیمتر را بر می داریم و هر یک را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب می کنیم. روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه صاف می کنیم و هر یک را داخل یکی از ظروف چرب شده پهن می کنیم. سس مورد نظر برای پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس آنها را در فر می گذاریم تا بپزد

سایر نکات

این خمیر برای انواع پیتزا کاربرد دارد و کیفیت خوبی از پیتزا را ایجاد می‌کند. ترد و خوشمزه و سبک است.
طرز تهیه خمیر پیتزای پینو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی